Despre Mahjong connect

Mahjong Connect este ultimul joc din celebra serie de jocuri online mahjong connect. Aduce multe optiuni si astfel i-l tranforma intr-un joc mult mai frumos pentru cei impatitmiti de jocurile de logica cu piese de mahjong.

Principiul jocului ramane acelasisi anume sa faciperechi de cate 2 piese identice. Jocul iti ofera si optiunie: poti cere ajutor cand ramai blocat, poti elimina piese sau le poti rearanja cand ai probleme.

Trebuie sa eliminati toate piesele pana ce timpul expira. Intre nivelele jocului va puteti activa si pe urma upgrada casa cu obiecte antice. Fiecare obiect are o putere care te poate ajuta. Mahjong connect 3 vine si cu multe vraji pe care le poti obtine. Puteti juca mai multe mahjong connect aici.

Jocurile de mahjong sunt apreciate de adulti, intrucat trebuie sa te intrebuintezi serios pentru a finaliza nivelurile din joc. NU rata colectia de jocuri mahjong de pe portalul de jocuri – emahjong.ro unde o sumedenie de jocuri cu mahjong te asptepta: mahjong legatura, mahjong tower si multe alte jocuri.

Spor la joc

Reclame
Acest articol a fost publicat în Jocuri online, mahjong. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s